Deklaratë – Thirrje subjekteve dhe kandidatëve për respektimin e Kodit të Mirësjelljes për zgjedhjet lokale

28 Shtator 2017 – Me qëllim të mbajtjes së suksesshme të zgjedhjeve lokale më 22 tetor 2017, avancimit demokratik  dhe konsolidimin e institucioneve të Kosovës, si dhe Në përputhje me ligjin për Zgjedhjet Lokale dhe Kodin e Mirësjelljes (rregulloren zgjedhore me nr. 11/ 2013), Grupi për Ballkan u bën thirrje subjekteve politike, kandidatëve dhe koalicioneve, që: … Continue reading Deklaratë – Thirrje subjekteve dhe kandidatëve për respektimin e Kodit të Mirësjelljes për zgjedhjet lokale