Intervista e gazetës “Zëri” me z.Naim Rashiti – Drejtor i Grupit per Ballkan

Kosovës i duhet qeveri minore dhe opozitë e forte

Naim Rashiti, nga Grupi Ballkanik për Politika, gjatë një interviste për “Zërin” thotë se koalicionet e mëdha parlamentare kanë dështuar në të kaluarën në Kosovë.  Prandaj, sipas tij, qeveria e re duhet të jetë minore, ndërsa opozita të jetë e fuqishme. Kliko për më shumë