Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

20 vite pas: Thaçi flet në Konferencën Ndërkombëtare për sfidat e Ballkanit Perëndimor

Published at: 2019-05-29

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Grupi Ballkanik për Hulumtime të Politikave (BPRG) sot do të organizojnë Konferencën Ndërkombëtare: “Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor”.

Në mesin e një numri të gjerë të ekspertëve vendas dhe zyrtarëve qeveritarë, do marrin pjesë edhe një numër i madh panelistësh të shquar ndërkombëtarë nga SHBA, BE, Gjermania, Norvegjia, Hungaria, Slovenia, Rusia, Maqedonia, Shqipëria.

Në këtë konferencë do të marrë pjesë edhe presidenti Thaçi.

Burimi: https://gazetablic.com/20-vite-pas-thaci-flet-ne-konferencen-nderkombetare-per-sfidat-e-ballkanit-perendimor/