Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Ambasadori norvegjez në Kosovë kërkon bashkëpunim mes partive politike për dialogun

Published at: 2019-01-24

Ambasadori i Norvegjisë në Kosovë, Per Strand Sjaastad, ka kërkuar nga spektri politik në vend, konsensus për qasjen ndaj dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.
Diplomati norvegjez thotë se jo të gjitha partitë duhet të jenë pjesë e dialogut, por sipas tij, kontributi i tyre në këtë proces është i nevojshëm.
Ai dha mesazh të qartë se Kosovës nuk i nevojiten politikan të korruptuar, por të përgjegjshëm dhe llogaridhënës.

Burimi: https://ballkani.info/ambasadori-norvegjez-ne-kosove-kerkon-bashkepunim-mes-partive-politike-per-dialogun/