Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Për Asociacionin diskutohet në Mitrovicë të Veriut

Published at: 2016-12-31

Në veri të Mitrovicës u mbajt tryeza e mundësuar nga organizatat Aktiv dhe Grupi për Ballkanin – BPRG, njofton Klan Kosova.

Në këtë tryezë, tema janë marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si dhe ndikimi në serbët kosovarë dhe në implementimin e Marrëveshjes së Brukselit.


Burimi: Klan Kosova
Kliko vegëzën për të lexuar artikullin e plotë: http://klankosova.tv/per-asociacionin-diskutohet-ne-mitrovice-te-veriut/