Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

BE ka vështirësuar edhe më tutje procesin e dialogut

Published at: 2019-11-05

Drejtori ekzekutiv i organizatës joqeveritare “Ballkans Group” në Prishtinë, Naim Rashiti, thotë për EkonomiaOnline se VV-ja dhe LDK-ja i fituan zgjedhjet për të ndryshuar mënyrën e qeverisjes, por jo me agjendën e dialogut.

Lexo më shumë: https://bit.ly/2PMRJ47