Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Haradinaj: Dialogu i brendshëm i rëndësishëm për vendin

Published at: 2019-01-23

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në lansimin e projekteve të reja “Avancimi i institucioneve të Kosovës, demokratizimit të saj dhe bashkëpunimi rajonal”, të udhëhequra nga Grupi për Hulumtimin e Politikave në Ballkan, i cili ka për qëllim të avokoj për agjendën evropiane të Kosovës përmes fuqizimit të institucioneve, bashkëpunimit rajonal me pjesëmarrjen e të gjitha niveleve të shoqërisë.

Burimi: https://telegrafi.com/haradinaj-dialogu-brendshem-rendesishem-per-vendin/