Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Konferenca 20 Vjet Pas: Perspektivat dhe Sfidat për Balkanin Perëndimorë - RTK

Published at: 2019-09-05

Pjesë nga lajmet e mbrëmjes në RTK, ku flitet për konferencën ndërkombëtare 20 Vjet Pas: Perspektivat dhe Sfidat për Ballkanin Perëndimorë.