Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Konferenca 20 Vjet Pas: Perspektivat dhe Sfidat për Balkanin Perëndimorë - RTK 3 - Biseda në Studio

Published at: 2019-09-05

FFBiseda në Studio në kanalin numër 3 të Radio Televizionit të Kosovës, ku paraqiten intervista me panelistë nga konferenca 20 Vjet Pas: Perspektivat dhe Sfidat për Balkanin Perëndimor.