Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Konflikti Serbi-Kosovë tejet i vështirë

Published at: 2016-12-31

Drejtori ekzekutiv i Grupit Ballkanik për studimin e politikave, Naim Rashiti në një bisedë me Zërin e Amerikës thotë se procesi i bisedimeve ka vështirësi dhe paqartësi të mëdha për shkak të pritjeve të palëve. Ai thotë se edhe faktori ndërkombëtar ende nuk është i njëzëshëm dhe nuk i ka dhënë mbështetjen e plotë këtij procesi për ta përmbyllur nëpërmjet ndryshimit të kufijve.

Burimi: https://www.koha.net/arberi/118459/konflikti-serbi-kosove-tejet-i-veshtire/

(VOA – Voice of America)