Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Konsensusi dhe dialogu e forcon Kosovën në dialogun me Serbinë

Published at: 2019-01-23

Grupi për Ballkan ka lansuar projektin “Avancimi i institucioneve të Kosovës drejt demokratizimit dhe bashkëpunimit rajonal”, me ç’rast u theksua se rruga e vetme për gjitha partitë politike dhe arritja e marrëveshjes me Serbin është përmes dialogut dhe konsensusit.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se në Kosovë duhet të krijohet një terren i qëndrueshëm që përmes dialogut mes akterëve dhe partive politike të gjinden zgjidhjet për problemet e Kosovës.

Burimi: https://telegrafi.com/konsensusi-dhe-dialogu-e-forcon-kosoven-ne-dialogun-serbine/