Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Naim Rashiti: Këta janë katër skenarët e përfundimit të dialogut në mes Kosovës dhe Serbisë (Video)

Published at: 2016-12-31

Drejtori i Grupit Ballkanik për Politika në Kosovë, Naim Rashiti ka theksuar se janë katër opsione se si do të arrihet marrëveshja në mes Kosovës dhe Serbisë. Ai në një prononcim për Telegrafin ka thënë se të gjitha opsionet janë të hapura, duke e bërë të vështirë kështu të dihet përfundimi i dialogut.

Burimi / Source: https://mediat.online/Home/Details/91785