Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Në takimin me ambasadorët nuk është folur për zgjedhje të parakohshme.

Published at: 2016-12-31

Drejtori i Grupit Ballkanik për Politika, Naim Rashiti, në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, ka folur për prapaskenat e takimit të sotëm të liderëve. “Ishte shumë konstruktiv dhe kishte diskutime serioze. Natyrisht që partitë kanë mbrojtur qëllimet e tyre, megjithatë edhe kanë ofruar ide”, deklaroi Rashiti.

Burimi: http://telegrafi.com/rashiti-ne-takimin-ambasadoret-nuk-eshte-folur-per-zgjedhje-te-parakohshme/