Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Nis tryeza për dialogun, Vetëvendosje mungon

Published at: 2018-07-04

Në qendër të Prishtinës është duke u mbajtur një takim politik në mes të liderëve të partive politike kryesore në lidhje me dialogun në mes të Prishtinës dhe Beogradit.

Burimi: http://klankosova.tv/nis-tryeza-per-dialogun-vetevendosje-mungon/