Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Nis tryeza e partive politike për dialogun, mungon vetëm Vetëvendosja

Published at: 2018-07-04

Me vonesë ka filluar tryeza e partive politike e thirrur nga Naim Rashiti dhe organizata e tij "Grupi Ballkanik për Politika" ku do te diskutohet për dialogun me Serbinë. Të gjitha partitë politike po marrin pjesë në këtë tryezë, veç Vetëvendosjes.

Burimi:  https://www.gazetaexpress.com/lajme/nis-tryeza-e-partive-politike-per-dialogun-mungon-vetem-vetevendosja-555267/?archive=1?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright