Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Rashiti: Kosova dhe Serbia nuk kanë guxim që të arrijnë marrëveshje finale (Video)

Published at: 2019-05-02

Drejtori i Grupit për Hulumtimin e Politikave në Ballkan, Naim Rashiti, në një intervistë për emisionin“Përballje ditore” në Telegrafi.com me gazetarin Muhamet Hajrullahu, ka folur rreth mbajtjes së Samitit të Berlinit, dialogut Kosovë-Serbi, taksës 100 për qind si dhe për takimin e Parisit që do të mbahet pas tre muajsh.

Burimi: https://telegrafi.com/rashiti-kosova-dhe-serbia-nuk-kane-guxim-qe-te-arrijne-nje-marreveshje-video/