Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Subjektet politike miratojnë deklaratën për kodin e mirësjelljes

Published at: 2016-12-31

Përfaqësuesit e subjekteve politike miratuan të enjten deklaratën për kodin e mirësjelljes për mbajtjen e suksesshme të zgjedhjeve të 11 qershorit, avancimin demokratik dhe konsolidimin e institucioneve të Kosovës. Me miratimin e deklaratës në lidhje me kodin e mirësjelljes për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor, subjektet angazhohen për një fushatë fer, dinjitoze, në kuadër të normave demokratike pa përdorim të gjuhës së urrejtjes dhe duke respektuar njëri tjetrin.

Burimi: . http://indeksonline.net/lajmet/subjektet-politike-miratojne-deklaraten-per-kodin-e-miresjelljes-93905/