Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Subjektet politike miratuan Deklaratën për kodin e mirësjelljes:

Published at: 2016-12-31

Përfaqësuesit e subjekteve politike konfirmuan angazhimin e tyre për mbajtjen e suksesshme të zgjedhjeve më 11 qershor 2017, avansimin demokratik dhe konsolidimin e insitucioneve të Kosovës. Deklarata u miratua në takimin e mbajtur sot me datën 1 qershor. 2017, njofton kumtesa.

Burimi: http://www.koha.net/zgjedhjet-lajme/22513/subjektet-politike-miratuan-deklaraten-per-kodin-e-miresjelljes/