Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Të rinjtë në politikë

Published at: 2018-12-18

Rreth 73% e të rinjëve nuk janë angazhuar asnjëherë në politikë për shkak të hapësirës së kufizuar. Grupi për Ballkan ka lansuar komponentën "Të rinjtë në Politikë" i cili synon të avancoj të rinjtë në politikë. Naim Rashiti potencoi se tani është koha që investimet duhet të kthehen tek të rinjët e vendit. 

Besimi i popullit ne institucionet e vendit eshte katastrofal dhe kjo duhet te ndryshoj per te miren e vendit. Ju duhet ta pyesni veten si politikan te rinje se ku do te shkoje Kosova. 


Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=r79lwuzkT0A