Balkans Policy Research Group
AL | EN | SRB
Featured Image

Thaçi thotë se nuk krijojmë Republikë Serbe në shkëmbim për liberalizim të vizave

Published at: 2019-05-29

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka deklaruar se për liberalizim të vizave nuk do të lejojnë që brenda Kosovës të ketë Republikë Serbe.

Këto komente ai i ka bërë në konferencën “20 vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor”, të organizuar nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Grupi Ballkanik për Hulumtime të Politikave.

Burimi: https://www.koha.net/arberi/165668/thaci-thote-se-nuk-krijojme-republike-serbe-ne-shkembim-per-liberalizim-te-vizave/