Projektet

 • Konsolidimi i Demokracisë: Shoqëria civile për ndryshim të politikave

  Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF),
 • Fuqizimi i grave dhe vajzave; Rritja e sigurisë dhe gjithëpërfshirjes nëpërmjet nxitjes së dialogut politik në Kosovë

  Fondi Kanadez për Iniciativa Lokale (CFLI),
 • Mbështetja e Premtuar: Fushata vetëdijësuese kundër dhunës dhe Ekstremizmit

  Departamenti Amerikan i Shtetit,
 • Avokimi i nivelit të lartë për përfshirjen e komunitetit RAE dhe institucionalizimin e të drejtave të tyre

  Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC),
 • Dialogu Politik: Arritja e marrëveshjeve politike dhe avancimi i shtetndërtimit, përmes dialogut për reforma

  Përfaqësuar nga Departamenti Federal i Punëve të Jashtme i Konfederatës së Zvicrës,
 • Dialogu politik për marrëveshje për reforma dhe zgjidhjen e krizave të vazhdueshme politike

  Ambasada e Zvicrës,
 • Politikbërja gjithëpërfshirëse në Kosovë dhe Serbi: Zhvillimi i harmonisë dhe paqes nëpërmjet dialogut, integrimit dhe përmirësimit të shërbimeve, punësimeve dhe njerëzve

  Olaf Palme International Center,
 • Shqiptarët e refuzojnë: Çfarë mendojnë serbët për Asociacionin/Bashkësinë e Komunave Serbe?

  Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS),
 • Konsolidimi i Paqes dhe Shtet-ndërtimit

  Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë,
 • Fuqizimi i Institucioneve Shtetërore dhe i Paqes në Kosovë

  Ambasada e Finlandës,