Regjimi i vizave për Kosovën: A do t’i japë fund BE-ja kësaj agonie të gjatë?

Published at: 17 Tet 2022

Raporti i ri i Grupit për Ballkan Regjimi i vizave për Kosovën: A do t'i japë fund BE-ja kësaj agonie të gjatë? ofron analizë dhe informacione të detajuara për procesin e liberalizimit të vizave për Kosovën dhe argumenton se vonesat e BE-së në miratimin e tij janë krejtësisht të pajustifikueshme.