Drejtori ekzekutiv nga organizata joqeveritare „Ballkans Group“ në Prishtinë, Naim Rashiti gjatë debatit për marrëdhëniet Prishtinë-Beograd, në kuadër të Forumit të Sigurisë së Beogradit ka

Drejtori ekzekutiv nga organizata joqeveritare „Ballkans Group“ në Prishtinë, Naim Rashiti gjatë debatit për marrëdhëniet Prishtinë-Beograd, në kuadër të Forumit të Sigurisë së Beogradit ka thënë se dialogu është barka e shpëtimit për marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë, si edhe realizimit të marrëveshjeve të mbetura pezull.

Burimi: http://titulli.com/titulli/public/index.php/naim-rashiti-serbia-dhe-kosova-t%C3%AB-vazhdojn%C3%AB-t%C3%AB-flasin-mes-veti-zgjidhje-p%C3%ABr-procesinQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

The cyber tool kit of the Serbian regime includes 1000s of trolls on social media, spyware to monitory opponents & critics, an attempted blackmail of opposition with pictures from stolen laptop.

Load More