Haradinaj: Dialogu i brendshëm i rëndësishëm për vendin

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në lansimin e projekteve të reja “Avancimi i institucioneve të Kosovës, demokratizimit të saj dhe bashkëpunimi rajonal”, të udhëhequra nga Grupi për Hulumtimin e Politikave në Ballkan, i cili ka për qëllim të avokoj për agjendën evropiane të Kosovës përmes fuqizimit të institucioneve, bashkëpunimit rajonal me pjesëmarrjen e të gjitha niveleve të shoqërisë.

Burimi: https://telegrafi.com/haradinaj-dialogu-brendshem-rendesishem-per-vendin/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

The cyber tool kit of the Serbian regime includes 1000s of trolls on social media, spyware to monitory opponents & critics, an attempted blackmail of opposition with pictures from stolen laptop.

Load More