Rashiti: Kosova dhe Serbia nuk kanë guxim që të arrijnë marrëveshje finale (Video)

Drejtori i Grupit për Hulumtimin e Politikave në Ballkan, Naim Rashiti, në një intervistë për emisionin“Përballje ditore” në Telegrafi.com me gazetarin Muhamet Hajrullahu, ka folur rreth mbajtjes së Samitit të Berlinit, dialogut Kosovë-Serbi, taksës 100 për qind si dhe për takimin e Parisit që do të mbahet pas tre muajsh.

Burimi: https://telegrafi.com/rashiti-kosova-dhe-serbia-nuk-kane-guxim-qe-te-arrijne-nje-marreveshje-video/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More