Launch event of dialogue-info.com platform

16 March 2021 Balkans Group held the launch event for the dialogue-info.com on 16 March 2021, which is a platform dedicated to informing citizens on Kosovo-Serbia dialogue and the reached agreements. Deputy Ambassador of Norway to Kosovo was present in this launch event, where she spoke about the importance of this platform, as a project […]

Workshop: “Expert discussion regarding the Kosovo- Serbia Dialogue”

23 September 2020 – Balkans Group organized an online workshop on the Kosovo- Serbia dialogue, with the experts of the field. This event primarily focused on guiding the development of the web platform, which BPRG is launching to increase citizens’ involvement and understanding of the Kosovo- Serbia dialogue process. The platform aims to become citizens’ […]

Online Workshop: “Discussion regarding Brussels Dialogue between Kosovo and Serbia”

24 July 2020 – Balkans Group organised an online workshop on the Kosovo- Serbia technical dialogue, with citizens of North Mitrovica. Through this event, BPRG aimed to expand citizens’ involvement and understanding on the Kosovo-Serbia dialogue process. Due to its nature, the workshop was structured in one session. Initially, participants were given narratives of some […]

The forgotten Agreement on Customs Stamps

Dialogu teknik Kosovë-Serbi i ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian filloi në Bruksel në mars 2011. Një ndër temat e para të shtruara, në dialogun e Brukselit, ishte ajo e vulave doganore. Kosova insistonte që Serbia të ia njohë vulat, kësisoj të ia lejojë eksportin e mallrave në Serbi dhe shfrytëzimin e territorit të saj si tranzit […]