Insajderi: Përfaqësues të pozitës dhe opozitës u takuan në Tiranë për dialog politik

Analisti politik, Naim Rashiti, ka konfirmuar se takimi i radhës mes përfaqësuesve të subjekteve politike në vend është mbajtur në Tiranë. “Takimi i radhës në kuadër të dialogut politik është mbajtur ne Tiranë në nivel të nënkryetarëve dhe përfaqësuesve të lartë të subjekteve politike parlamentare, PDK, LDK, VV, AAK dhe NISMA”, ka shkruar ai në llogarinë e tij në facebook. Është raportuar se Rashiti ka qenë në rolin e ndërmjetësuesit të këtij takimi mes përfaqësuesve politik. Madje ka paralajmëruar edhe takime tjera të këtij niveli.

Burimi: http://www.insajderi.com/rashiti-perfaqesues-te-pozites-dhe-opozites-u-takuan-ne-tirane-per-dialog-politik/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More