Insajderi: Përfaqësues të pozitës dhe opozitës u takuan në Tiranë për dialog politik

Analisti politik, Naim Rashiti, ka konfirmuar se takimi i radhës mes përfaqësuesve të subjekteve politike në vend është mbajtur në Tiranë. “Takimi i radhës në kuadër të dialogut politik është mbajtur ne Tiranë në nivel të nënkryetarëve dhe përfaqësuesve të lartë të subjekteve politike parlamentare, PDK, LDK, VV, AAK dhe NISMA”, ka shkruar ai në llogarinë e tij në facebook. Është raportuar se Rashiti ka qenë në rolin e ndërmjetësuesit të këtij takimi mes përfaqësuesve politik. Madje ka paralajmëruar edhe takime tjera të këtij niveli.

Burimi: http://www.insajderi.com/rashiti-perfaqesues-te-pozites-dhe-opozites-u-takuan-ne-tirane-per-dialog-politik/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More