Nis tryeza e partive politike për dialogun, mungon vetëm Vetëvendosja

Me vonesë ka filluar tryeza e partive politike e thirrur nga Naim Rashiti dhe organizata e tij “Grupi Ballkanik për Politika” ku do te diskutohet për dialogun me Serbinë. Të gjitha partitë politike po marrin pjesë në këtë tryezë, veç Vetëvendosjes.

Burimi:  https://www.gazetaexpress.com/lajme/nis-tryeza-e-partive-politike-per-dialogun-mungon-vetem-vetevendosja-555267/?archive=1?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyrightQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More