Nis tryeza e partive politike për dialogun, mungon vetëm Vetëvendosja

Me vonesë ka filluar tryeza e partive politike e thirrur nga Naim Rashiti dhe organizata e tij “Grupi Ballkanik për Politika” ku do te diskutohet për dialogun me Serbinë. Të gjitha partitë politike po marrin pjesë në këtë tryezë, veç Vetëvendosjes.

Burimi:  https://www.gazetaexpress.com/lajme/nis-tryeza-e-partive-politike-per-dialogun-mungon-vetem-vetevendosja-555267/?archive=1?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyrightQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More