20 vite pas: Thaçi flet në Konferencën Ndërkombëtare për sfidat e Ballkanit Perëndimor

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Grupi Ballkanik për Hulumtime të Politikave (BPRG) sot do të organizojnë Konferencën Ndërkombëtare: “Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor”.

Në mesin e një numri të gjerë të ekspertëve vendas dhe zyrtarëve qeveritarë, do marrin pjesë edhe një numër i madh panelistësh të shquar ndërkombëtarë nga SHBA, BE, Gjermania, Norvegjia, Hungaria, Slovenia, Rusia, Maqedonia, Shqipëria.

Në këtë konferencë do të marrë pjesë edhe presidenti Thaçi.

Burimi: https://gazetablic.com/20-vite-pas-thaci-flet-ne-konferencen-nderkombetare-per-sfidat-e-ballkanit-perendimor/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More