Ambasadori norvegjez: Të gjitha partitë të japin kontribut për dialogun edhe nëse nuk bëhen pjesë

Ambasadori i Norvegjisë në Kosovë, Per Strand Sjaastad, ka kërkuar nga spektri politik në vend, konsensus për qasjen ndaj dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.
Diplomati norvegjez thotë se jo të gjitha partitë duhet të jenë pjesë e dialogut, por sipas tij, kontributi i tyre në këtë proces është i nevojshëm.  Ai dha mesazh të qartë se Kosovës nuk i nevojiten politikan të korruptuar, por të përgjegjshëm dhe llogaridhënës.

Lexo më shumë në:  https://www.gazetaexpress.com/lajme/ambasadori-norvegjez-te-gjitha-partite-te-japin-kontribut-per-dialogun-edhe-nese-nuk-behen-pjese-618598/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyrightQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More