Konferencë ndërkombëtare “Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor”

Konferencë ndërkombëtare “Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor” Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Grupi Ballkanik për Hulumtime të Politikave (BPRG), sot nga ora 09:30 në Prishtinë mbajnë konferencën ndërkombëtare “Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor”. Në mesin e një numri të gjerë të ekspertëve vendas dhe zyrtarëve qeveritarë, do marrin pjesë edhe një numër i madh panelistësh të shquar ndërkombëtarë, nga SHBA, BE, Gjermania, Norvegjia, Hungaria, Slovenia, Rusia, Maqedonia, Shqipëria dhe përfaqësuesit e institucioneve vendore. Ndër temat mbi të cilat do të diskutohet janë përgjegjësia për të mbrojtur – mësimet e marra dhe rruga përpara, pastaj bashkëpunimi ndërmjet NATO-s dhe shteteve të Ballkanit Perëndimor dhe Kosova dhe Serbia në kërkim të një marrëveshjeje finale të paqes.

Lexo me shume:  http://rtv21.tv/perspektivat-dhe-sfidat-e-ballkanit-perendimor/

© RTV21.tvQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More