Platforma e Dialogut

Promovon procesin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, duke informuar publikun e gjerë dhe duke gjeneruar debat për marrëveshjet, përfitimet dhe sfidat e Dialogut.
Read MoreQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More