Date
28.10.22
Time
09:00 - 17:00
Location
Emerald Hotel, Prishtinë

Grupi për Ballkan lanson platformën më të re Policy Idea Lab. Kjo platformë synon të sjellë mjete dhe hapësira të reja politikash ku zyrtarët e politikave, ekspertët, komuniteti i OSHC-ve, akademikët dhe zyrtarët e tjerë publikë, mund të ndajnë njohuritë dhe aftësitë e tyre për çështje të rëndësishme të politikave për vendin.

Previous Tryezë diskutimi – Shëndetësia në Kosovë: Emigrimi i mjekëve dhe punëtorëve shëndetësorQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More