15 Sep 2023
26 Jun 2023

“Të rinjtë në Politikë: Qeverisja dhe Sistemet Politike” 2022

26.6.23 09:00 - 30.9.22 18:00
Universiteti Amerikan në Kosovë, RIT
07 Apr 2023

Analizë gjithëpërfshirëse e Kushtetutës së Kosovës

7.4.23 @ 09:00 - 15:00
Swiss Diamond Hotel, Prishtinë
16 Mar 2023

Lansimi i platformës Dialogu-info

16.3.23 @ 12:00 - 15:00
Zoom Platform
28 Oct 2022

Grupi për Ballkan lanson Platformën Policy Idea Lab

28.10.22 @ 09:00 - 17:00
Emerald Hotel, PrishtinëQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More