Deklaratë – Thirrje subjekteve dhe kandidatëve për respektimin e Kodit të Mirësjelljes për zgjedhjet lokale

28 Shtator 2017 – Me qëllim të mbajtjes së suksesshme të zgjedhjeve lokale më 22 tetor 2017, avancimit demokratik dhe konsolidimin e institucioneve të Kosovës, si dhe Në përputhje me ligjin për Zgjedhjet Lokale dhe Kodin e Mirësjelljes (rregulloren zgjedhore me nr. 11/ 2013), Grupi për Ballkan u bën thirrje subjekteve politike, kandidatëve dhe koalicioneve, që: – Të angazhohen për mbarëvajtjen e zgjedhjeve të lira, të ndershme dhe demokratike; – Të zhvillojnë fushatë dinjitoze, në kuadër të normave demokratike pa përdorim të gjuhës së urrejtjes dhe duke respektuar njëri tjetrin; – Të respektojnë rezultatet e zgjedhjeve dhe zbatimin e tyre; – Të respektojnë ligjet dhe rregulloret në fuqi. Kliko vegëzen për të lexuar deklaratën e plotëQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More