Date
16.3.23
Time
12:00 - 15:00
Location
Zoom Platform

Grupi për Ballkan do të lansojë platformën dialogue-info.com, e cila është një platformë e dedikuar për informimin e qytetarëve për dialogun Kosovë-Serbi dhe marrëveshjet e arritura.

Previous Konferencë “Kosova në iniciativat rajonale: sfidat dhe mundësitë”Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More