Fjalimi i Ambasadorit të Norvegjisë Per Strand Sjaastad gjatë lansimit të projektit “Avancimi i institucioneve te Kosoves, demokratizimi dhe bashkepunimi rajonal”

Fjalimi i Ekselencës së tij Per Strand Sjaastad, Ambasador i Norvegjisë në Kosovë gjatë lansimit të Projektit “Avancimi i institucioneve te Kosoves, demokratizimi dhe bashkepunimi rajonal” të financuar nga Ambasada e Norvegjisë në Kosovë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More