Fjalimi i Kryeministrit Ramush Haradinaj gjatë lansimit të projektit “Avancimi i institucioneve te Kosoves, demokratizimi dhe bashkepunimi rajonal”

Fjalimi i Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj gjatë lansimit të Projektit “Avancimi i institucioneve te Kosoves, demokratizimi dhe bashkepunimi rajonal” të financuar nga Ambasada e Norvegjisë në Kosovë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us: