Fjalimi i Lutfi Hazirit gjatë lansimit të projektit “Avancimi i institucioneve te Kosoves, demokratizimi dhe bashkëpunimi rajonal”

Fjalimi i Nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Haziri gjatë lansimit të Projektit “Avancimi i institucioneve te Kosoves, demokratizimi dhe bashkepunimi rajonal” të financuar nga Ambasada e Norvegjisë në Kosovë. Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More