Fjalimi i Naim Rashitit gjatë lansimit të projektit “Avancimi i institucioneve të Kosovës, demokratizimi dhe bashkëpunimi rajonal”

Fjalimi i Drejtori Ekzekutiv të Grupit për Ballkan gjatë lansimit të projektit “Avancimi i institucioneve të Kosovës, demokratizimi dhe bashkëpunimi rajonal” të financuar nga Ambasada e Norvegjisë në Kosovë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

The cyber tool kit of the Serbian regime includes 1000s of trolls on social media, spyware to monitory opponents & critics, an attempted blackmail of opposition with pictures from stolen laptop.

Load More