I dërguari amerikan përpiqet të nxisë vazhdimin e bisedimeve midis Kosovës dhe Serbisë

Z. Grenell po vjen për të “kuptuar nëse palët janë të gatshme dhe nëse një marrëveshje është e mundur,” tha Naim Rashiti, drejtor i  Grupi për Hulumtimin e Politikave në Ballkan me qendër në Prishtinë. “Por ekzistojnë disa shenja që Kosova dhe Serbia janë të gatshme për këtë proces intensiv dhe për një kompromis të madh që SHBA pret nga të dy palët.”

Source Financial TimesQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More