Konferenca 20 Vjet Pas: Perspektivat dhe Sfidat për Balkanin Perëndimorë – RTK 3 – Biseda në Studio

Biseda në Studio në kanalin numër 3 të Radio Televizionit të Kosovës, ku paraqiten intervista me panelistë nga konferenca 20 Vjet Pas: Perspektivat dhe Sfidat për Balkanin Perëndimor.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us: