KURTI NËNSHKRUAN MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ME AMBASADORIN E NORVEGJISË

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe ambasadori i Norvegjisë në Kosovë, Jens Erik Grondahl, kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi në një ceremoni të organizuar në kryeministri, transmeton Insajderi.

Burimi: https://insajderi.com/kurti-nenshkruan-memorandum-mirekuptimi-me-ambasadorin-e-norvegjise/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More