NJËZET VITE PAS: PERSPEKTIVAT DHE SFIDAT PËR BALLKANIN PERËNDIMOR

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Grupi Ballkanik për Hulumtime të Politikave (BPRG) sot do të  organizojnë Konferencën Ndërkombëtare: “Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor”.

Në mesin e një numri të gjerë të ekspertëve vendas dhe zyrtarëve qeveritarë, do marrin pjesë edhe një numër i madh panelistësh të shquar ndërkombëtarë nga SHBA, BE, Gjermania, Norvegjia, Hungaria, Slovenia, Rusia, Maqedonia, Shqipëria.

Në këtë konferencë do të marrë pjesë edhe presidenti Thaçi.

Burimi: https://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=352989Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More