Partitë politike miratojnë Deklaratën e Kodit të Sjelljes

1 qershor 2017 – Të gjitha partitë politike konfirmuan angazhimin e tyre për zgjedhje të lira, të drejta e demokratike. Mundësuar nga Grupi për Ballkan, partitë miratuan dhe nënshkruan një kod të sjelljes për zgjedhjet e 11 qershorit. Në deklaratë, ata u zotuan për një fushatë të ndershme e dinjitoze brenda normave demokratike, pa përdorim të gjuhës së urrejtjes dhe me respekt të ndërsjellë. Kodi u nënshkrua në prani të kryesuesit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, përfaqësues të institucioneve kyçe ndërkombëtare. Kjo iniciativë është pjesë e dialogut politik ndërmjet partive parlamentare, që Grupi për Ballkan mundëson. Lexo Deklaratën e nënshkruar të Kodit të Sjelljes.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More