Seminar i nivelit të lartë: Paqja, ndërmjetësimi, menaxhimi i krizave dhe Plani i Ahtisaarit

26 prill 2017 – Grupi për Ballkan kontribuoi në seminarin e nivelit të lartë, “Kosova dhe Finlanda ndërtojnë të ardhme së bashku: Ndërmjetësimi i paqes, menaxhimi i krizave dhe Plani i Ahtisaarit – Rruga përpara”. Seminari u organizua nga Ambasada e Finlandës me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë së Finlandës. Drejtori ekzekutiv i Grupit për Ballkan, Naim Rashiti, drejtoi një panel mbi Stabilitetin dhe menaxhimin e krizave: Sfidat dhe mjetet për menaxhimin e krizave. Rashiti, gjithashtu paraqiti në panel Planin e Ahtisaarit, paqen dhe sundimin e ligjit.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More