Zona e Debatit: Perspektivat per Ballkanin – Klan Kosova – 30-05-2019

Emisioni Zona e Debatit në Klan Kosova i cili i kushton vëmendje konferencës ndërkombëtare 20 Vite Pas: Perspektivat dhe Sfidat për Ballkanin.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us: