Analyst Naim Rashiti shows what percentage of votes political parties can get in the 6 October elections

Analisti, Naim Rashiti, ka thënë se gara për zgjedhjet e 6 tetorit, do të jetë më e ashpër se asnjëherë më parë, përcjellë Gazeta Blic. Përmes një shkrimi në facebook, Rashiti, ka thënë se blloqet politike, të cilat i ka ndarë në katër sosh, do t’i marrin mes 19/20% dhe 26/27% të votave. Sipas tij, në këto zgjedhje, dalja e votuesve do të jetë shumë më e lartë, teksa ka kërkuar nga politikanët, që të bëhen të sinqertë dhe të tregojnë se si do t’i zgjidhin 11 gjëra, të cilat i ka renditur Rashiti.

Lexoni artikullin origjinal nga Gazeta Blic këtu: https://bit.ly/2kcC68QQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More